Verzending

Verzendtermijn 
Het verzendtermijn is 'voor 14.00 op werkdagen besteld dezelfde dag verzonden', tenzij anders vermeld bij het product.
Wij leveren geen deelbestellingen uit. Bij bestellingen met meerdere artikelen is het langste verzendtermijn bepalend.

Op de dag van verzending van je order ontvang je hier ook een e-mail van. Voor verdere vragen kan je contact met ons opnemen.

Track & Trace
Je krijgt binnen de aangegeven levertijd een e-mail van ons met track & trace gegevens. Heb je deze niet ontvangen binnen de aangegeven tijd? Neem dan contact met ons op. Heb je wel de track & trace gegevens ontvangen, maar het pakket niet ontvangen? Laat het ons dan z.s.m. weten. Wij kunnen binnen 8 dagen na verzending van de e-mail met track & trace gegevens nog controleren wat er met je bestelling gebeurd is, daarna niet meer. Wij kunnen meldingen van 8 dagen na verzending van de track & trace mail niet meer in behandeling nemen.

Verzendkosten & Verzending
Nederland v/a 50,- gratis (hieronder bedraagt deze € 6,75)

Wij versturen de bestellingen met POSTNL. POSTNL levert op maandag t/m zaterdag. Op de dag dat wij je bestelling naar het door jou opgegeven afleveradres versturen ontvang je hier ook een e-mail van met daarin de track en trace gegevens. Je kan dan zien hoe laat je pakket geleverd zal worden, Je kan ook je bestelling komen ophalen in Best of Oss en op 1 van onze markten.

Retour

Hebt u toch spijt van uw aankoop dan kunt u binnen 14 dagen na ontvangst het product retour sturen .

Volg daarvoor de onderstaande stappen:

Verpakking
– Pak de producten de die u wil retourneren in originele staat in, en stuur het netjes verpakt terug in bijvoorbeeld de originele zak of doos.
– Plaats het volledig ingevulde retourformulier en de originele pakbon in de zak of doos.

Verzending
– Lever het pakket in bij de koerier naar eigen keuze (de kosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening).
– Bewaar het verzendbewijs goed.

Terugbetaling

Wat betalen we terug?
We betalen het volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen na herroeping terug, exclusief de origineel betaalde verzendkosten van €6,75. 
Dit betekent bijvoorbeeld dat wanneer u iets terugstuurt met een waarde van €70,-, wij €70,- minus €6,75 naar u terug overmaken. Dit geldt natuurlijk niet wanneer u een aankoop heeft gedaan lager dan het franco bedrag van €50,-, hier heeft u namelijk de originele verzendkosten zelf al voor betaald.

Waar ontvang ik het teruggestorte bedrag? 
Wij storten het bedrag op dezelfde manier terug zoals je hebt afgerekend. Lukt dit niet? Dan nemen we contact met je op. 

Kosten voor het retour sturen 
De kosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening. 

Klik hier voor retourformulier

© 2021 - 2024 bisschopsbedtextiel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel