OVER ONS:

Hoe is Bisschops bedtextiel in het verre verleden gestart?

 

 

 

 

 

Bisschops bedtextiel is een al 4 generaties oud familiebedrijf en bestaat al sinds 1932. In de beginjaren ging onze overgroot opa Richard met paard en wagen langs de huizen om te venten bij de boeren in en rondom Eindhoven. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Later kwam er een winkel bij aan de Tongelresestraat in Eindhoven, ter hoogte van de 2e overweg.

 

 

 

 

 

Het gezin Bisschops bestond uit 7 kinderen, 5 meisjes en 2 jongens. Een van die jongens, onze opa Jan, begon al op jonge leeftijd voor zichzelf en stond op markten in heel het land. 

Later gingen ook de kinderen van opa Jan en oma Betsie naar de markt, hun zoon Ries en dochter Mieke. Toen Ries in 1992 overleed zette zijn vrouw Martha en zus Mieke het zware werk op de markt voort, om ervoor te zorgen dat ook de 4 generatie de markt op kon. Al snel rondden Marcel en Johan hun studies af en volgden hun moeder en Tante Mieke op. De gebroeders gaan nu ook alweer bijna 25 jaar samen naar de markt. Met nog steeds heel veel hulp van moeder Martha en Tante Mieke. Vandaag de dag werken er dus 2 generaties in het bedrijf.

 

 

Over het heden:

Hedendagen gaan wij met een hypermoderne verkoopwagen, onze speciaalzaak op wielen, van 18 meter lang op pad. We bezoeken 6 verschillende weekmarkten in Zuid-Oost Brabant. 

Waar is Bisschops bedtextiel in gespecialiseerd?

Wij verkopen een compleet assortiment bedtextiel, van uitsluitend de betere merken, waar we trots op zijn! 

Door onze jarenlange ervaring en de goede relaties met onze trouwe leveranciers, weten wij wat de wensen zijn van onze klanten en spelen hier constant op in. Wij zeggen wel eens gekscherend tegen onze klanten: "als wij het niet hebben, kunt u het vergeten". We hebben een gigantisch assortiment dekbedovertrekken met bijpassende hoeslakens in allerlei kwaliteiten en maten, tegen de scherpst mogelijke prijzen. Ook dekbedden en goede en fijne hoofdkussens mogen natuurlijk niet ontbreken. Verder verkopen we ook steeds meer aanverwante artikelen zoals bijvoorbeeld: bedspreien en woonplaids.

Vanaf nu zijn we ook online te vinden. We willen hierin graag met de tijd meegaan. Maar door de Corona pandemie en de daarbij horende lockdowns zijn wij, sneller dan gepland, op zoek gegaan naar andere verkoop mogelijkheden. Tevens hopen wij hierdoor beter bereikbaar te zijn voor onze trouwe klanten. Dus mocht u eens geen tijd hebben om naar de markt te komen, besteld u het dan gerust online.  We gaan ervoor zorgen dat het product of producten netjes bij u thuis bezorgd worden.           

© 2021 - 2024 bisschopsbedtextiel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel